Zenlap

Vores garantier

og værdier

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage
Nyd vores fuld tilfredshed eller 100% tilbagebetaling + leveringsomkostning-garanti i 60 dage.
Mere...
Hurtig levering
Vi sender hurtigt og giver dig systematisk et track-and-trace nummer.
Mere...
Sikker betaling
Vi accepterer kreditkort, PayPal og bankoverførsler.
PayPal Når din checkout er valideret, vil du blive omdirigeret til PayPals hjemmeside for at betale. Du kan betale uden at åbne en konto hos PayPal. Hvis du har en PayPal-konto, kan du logge ind og validere din betaling. PayPal beskytter data via SSL med en krypteringsnøgle på 128 bit (det højeste der i øjeblikket findes på markedet).
Bankoverførsler: betalingsdetaljer leveres i løbet af købsprocessen.
Databeskyttelse
Alle data, der indsamles gennem købsprocessen, er nødvendig for at behandle den. Dine personlige oplysninger vil aldrig blive sendt til en tredjepart.
Ifølge fransk lov "loi informatique et Libertés du 6 janvier 1978' har du ret til aktindsigt og rettelse af dine personlige oplysninger, som du kan give til enhver tid til Zenlap kundeservice ved at kontakte os.
Miljøansvar
Indflydelsen af vores forretning på planetens økologi er afgørende for os. Denne bevidsthed har ført os til at etablere følgende regler:
Nul papir. Vi undgår udskrivning så meget som muligt: din faktura vil blive sendt via e-mail i PDF format og brugervejledningen til ethvert Zenlap-produkt kan downloades fra sin respektive produktside. Vi er samtidig strenge omkring emballage og vi overindpakker ikke vores produkter.
Understøttede organisationer
Vi støtter følgende organisationer gennem private eller professionelle donationer:
Wikipedia. WikipediaWikipedia er et online leksikon, universel, flersproget og virker på samme måde som et wiki. Wikipedia har til formål at tilbyde gratis, neutralt og verificerbart indhold, som alle kan redigere og forbedre. Formålet med Wikimedia Foundation er at fremme vækst og udvikling af projekter, samt fri spredning af viden, og til at stille indholdet gratis tilgængeligt for alle.