Zenlap

Om os

Zenlap Flowers


Siden 2009 har Zenlap distribueret og specialiseret sig i ergonomisk computertilbehør.

Zenlap er en online butik, som sælger til slutbrugere, forhandlere, virksomheder og administrationer hovedsagelig på det europæiske marked. Teknologi er inkorporeret, og det er en del af vores daglige liv og aktiviteter både på arbejdspladsen og i hjemmet. Men dets anvendelse har rejst flere spørgsmål og er blevet et alvorligt folkesundhedsproblem. At bruge timer foran en arbejdsstation kan resultere i forstyrrelser, træthed og gentagne belastningsskader (RSI), såsom karpaltunnelsyndrom. Det er vigtigt for virksomheder og administrationer at tilbyde deres kolleger en sikker og ergonomisk arbejdsplads for at hjælpe dem med at bevare både produktiviteten og deres loyalitet.

Vores katalog integrerer forskellige typer af produkter for at være i stand til at tilbyde en bred vifte af flere løsninger for hver bruger. Zenlap er altid opdateret med nye produkter, og tilbyder de nyeste og innovative ergonomiske computertilbehør.

Vi håber, at du nyder dit besøg på vores hjemmeside, og vi ser frem til at gøre din shopping den bedste oplevelse muligt.

Zenlap Teamet