ZenlapForearm Support Comfort

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
749,00 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Underarm Komfort Støtteren er udviklet til at forbedre arbejdsstillingen og den generelle trivsel på arbejdspladsen. Den sigter mod at optimere bevægelser og position af brugeren ved at fjerne muskelspændinger i både nakke, skuldre og underarme. Dens asymmetriske form gør at brugeren er i centrum af produktet, og tættere på skrivebordet for en bedre sidde- og arbejdsoplevelse. Underarmene er fuldt hvilede på overfladens støtte, de bliver ikke længere støttet af skuldermusklerne, hvilket muliggør en bedre kropsholdning og nemmere brugeranvendelighed af de forskellige kontorværktøjer (såsom tastaturer, mus) i en neutral stilling. Den vedtagne position vil intuitivt placere kroppen på ryglænet af sædet, hvor nakke og skuldre naturligt vil tilpasses i en afslappet stilling.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.


Beskrivelse

Brugen af Underarm Komfort Støtteren giver en forbedret arbejdsstilling. Den lader kroppen blive placeret og centreret foran arbejdsstationen på niveau med daglige arbejdsredskaber. Underarmenes ligger på støtten, og dine skuldre og nakke muskler er ikke længere tynget af vægten fra armene, og de er derfor helt frigivede. Takket være dens 25mm tykkelse og skum overflade, bliver armbevægelser på måtten mere flydende og behagelige når du bruger mus og tastatur.

Fordele
• Design. Underarm Komfort Støtteren var designet til at forbejdre arbejdsstillingen og den generelle trivsel på arbejdspladsen med brugeren i dets centrum.
• Position. Takket være dens tykkelse på 25mm og dens form som følger din krops kontur, placerer den brugeren tæt på skrivebordet og hverdagens værktøjer, hvilket reducerer og optimerer de forskellige armbevægeler. Den hjælper også med at reducere muskelspændinger i nakken, skuldrene og ryggen.
• Komfort til underarmene. Underarmene forbliver i en komfortabel flad position i skrivebords-niveau som giver dem kontakt med den bløde overflade.
• Tilpasset til dit skrivebord. Fastgørelserne er store nok til at kunne blive tilpasset ethvert skrivebord og derved holde Underarm Komfort Støtteren stabil og fast ved hvilket som helst type skrivebord.

Manual
Monteringsvejledning: Hente


Yderligere information

Farve Sort
Mål 680x220x25mm
Garanti 2 år