ZenlapEvoluent VerticalMouse 4 venstrehåndet

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
850,00 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Evoluent VerticalMouse 4 er den fjerde generation af den revolutionære og mest berømte lodrette mus i den ergonomiske verden. Musen holder din arm i en naturlig position, og forhindrer udmattelse og andre problemer, som normalt ses ved brug af traditionelle muse, og den leverer uovertruffen oplevelse af komfort.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.

Venstre hånd kun.


Beskrivelse

Evoluent VerticalMouse 4 blev evalueret på UC Berkeley af et team af medicinske fagfolk, herunder fysioterapeuter og ergonomer. VerticalMouse fremmer en neutral holdning i håndledet og underarmen, og er komfortabel og let justerbar på samme tid. Musen holder din arm i en naturlig position, og leverer en uovertruffen oplevelse af komfort, og forhindrer udmattelse og andre problemer, som normalt ses ved brug af traditionelle mus. VerticalMouse anses for at være grundlaget for lodrette mus på markedet, og har allerede tilfredsstillet tusindvis af kunder over hele verden.

Fordele
· Eliminerer vridninger i armen. Den patenterede form understøtter din hånd i en helt opret håndtryks-position, som eliminerer vridninger i underarmen.
· HighHøjkvalitets greb og produktion. Musens greb er behageligt og effektivt. Musen er bygget til at holde, med kvalitetsmaterialer og et fantastisk finish.
· Let at bruge knapperne. Alle 5 knapper kan nemt betjenes uden at dreje fingrene, nemt at klikke, men alligevel fast nok til at undgå utilsigtet betjening.
· Passer forskellige håndstørrelser. Det patenterede form passer forskellige håndstørrelser.
· Forhindrer gnidninger på skrivebordet. En lille læbe på den nederste kant forhindrer at lillefingeren gnider på skrivebordet.
· Præcisions-tracking. Den højkvalitets optiske sensor registrerer meget bedre end mange trådløse lasermus, så du ikke spilder tiden med at jagte markøren. Den justerbare 800 til 2400 dpi ægte hardwareopløsning flytter markøren hurtigt, hvilket reducerer små håndbevægelser.
· Programmerbare knapper. Hver af de 5 knapper er programmerbare med forskellige funktioner for forskellige programmer. For eksempel kan den samme knap være et "Dobbeltklik" i et program, mens den er "Ctrl" i et andet. Softwaren, der følger med musen inkluderer også flere funktioner, såsom Hastighedsindstilling - Indstil op til 3 markør-hastighedsindstillinger med en tastaturgenvej eller museknap; eller Auto klik - udfører automatisk et enkelt eller dobbeltklik ved at standse markøren. Justerbar tidsforsinkelse for aktivering.
· Justerbar sensor. Hastighedskontrol til markøren på siden giver mulighed for bekvem tilpasning, uden selv at frigive dit greb fra musen. Lysdioder monteret på toppen viser gennem tommelfinger-området af krom, for at angive den valgte hastighed til markøren, herunder ekstra lav (XL), lav (LO), medium (MD), til høj (HI).

Drivers
· Evoluent Mouse Manager v5.61 - VerticalMouse 3, 4, and C - Windows XP, 7, 8, 10
·
Mac OS X - v.1.0.10 pour OS X 10.6 &+
· Mac OS X - v.1.0.10 pour OS X 10.5

Ergonomi
· 2006-07-07 - National Taiwan University
The effect on forearm and shoulder muscle activity in using different slanted computer mice by Han-Ming Chen, Chun-Tong Leung, Department of Mechanical Engineering,Taipei 106, Taiwan
« Working with mice which have suitable slanted angles provides users more neutral hand positions, so forearm and
shoulder muscle activity and the risk of musculoskeletal disorders will reduce. »
Hente

Yderligere information

Farve Sort
Knapper 5 + Rullestyring
Markørtype Optisk
Markøropløsning Adjustable from 800 to 2600 dpi
Operativsystem Windows, Mac OS, GNU/Linux
Programmering af knapper og specialfunktioner Windows
Garanti 2 år