ZenlapDeskmate iPad & Laptop Stand

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
446,00 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Deskmate iPad & Laptop Stand giver dig mulighed for at justere din bærbare computer, iPad eller tablet-PC-skærm til en ergonomisk placering. Brugt med et separat tastatur fremmer det aktivt en oprejst siddestilling og forhindrer smerter i nakke og øvre ryg, som skyldes usunde krumninger.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.


Beskrivelse

Deskmate iPad & Laptop Stand giver dig mulighed for at justere din bærbare computer, iPad eller tablet-PC-skærm til en ergonomisk placering. Brugt med et separat tastatur fremmer det aktivt en oprejst siddestilling og forhindrer smerter i nakke og øvre ryg, som skyldes usunde krumninger. Robust og bærbar, Deskmate kan også justeres i højde og bredde. Den beskyttende neopren-tasle lam også anvendes som en musemåtte, når du er på farten.

Fordele
· Justerbar. Højde og bredde justerbar, (henholdsvis op til 252mm, og fra 182 til 275mm) Deskmate iPad & Laptop Stand tilbyder 6 forskellige hældningsvinkler for bedre ergonomisk indstilling, der reducerer usund krumning og fremmer en opret siddestilling.
· Robust og transportabel. Lavet af aluminium, det understøtter en maksimal belastning på 30kg, med en foldet størrelse på 182mm og en vægt på kun 550g.
· For laptop og tablet-enheder. Deskmate iPad & Laptop Stand er lige så anvendelig til laptops og tablet-enheder (f.eks iPad), både i stående og liggende tilstand.
· Rejseledsager. 185x255mm neopren-taske er en god musemåtte, når du er på farten.

Yderligere information

Farve Sort
Garanti 2 år