ZenlapSwiftpoint GT Mouse

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
1.119,90 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Swiftpoint GT er den ideele mus for folk på farten.
Med sit unikke ergonomiske design, erstatter den det klassiske klo greb med et pen-lignende greb som føles naturligt at bruge i alle hænder - uanset om de er små eller store. Den reducerer træthed selv efter flere timers brug, og uanset om du er på et fly, tog, us eller blot sidder i sofaen.

Swiftpoint GT (Gesture Technology) reagerer på naturlige finger-og håndledbevægelser uden at du behøver at røre ved skærmen, hvilket drastisk forbedrer produktiviteten i Microsoft Word og Excel samt andre kontor- og indholdskabelsesværktøjer.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.


Beskrivelse

GT blev designet til at bruges på en bærbar pc ved siden af en touchpad, således at den kan bruges på et fly, bus, tog eller endda fra sofaen i stuen - altså overalt. Og den giver dig fleksibilitet med både Bluetooth 4 og trådløs USB forbindelse.

GT besidder et unikt ergonomik design. Andre små mus er ofte skyld i kramper, fordi de skal holdes med et klo-lignende greb, men GTs pen-lignende greb føles naturligt at bruge i alles hænder - uanset om de er små eller store.

Swiftpoint GT (Gesture Technology) reagerer på naturlige finger-og håndledbevægelser uden at du behøver at røre ved skærmen, hvilket drastisk forbedrer produktiviteten i Microsoft Word og Excel samt andre kontor- og indholdskabelsesværktøjer.

Fordele
· Let og kompakt. Perfekt for de som rejser jævnligt, da Swiftpoint GT kun vejer 24g og måler 56x40x33mm.
· Forbindelse. Trådløs & Bluetooth 4: Forbind til enhver enhed uden at bruge kabler.
· Produktivitet. Gør brugerens arbejde på populære kontor-og produktivitetsenheder hurtigere ved at eliminere afhængigheden af en rullebar.
· Gesture Technology. Aktiverer berørelseshandlinger på touch-fri skærme, og uden at du behøver at læne dig frem efter din skærm. Lader dig stryge, zappe samt andre berørelseshandlinger ved at bruge naturlige finger-og håndledshandlinger.
· Pen-lignende ergonomi. Komfortabelt pen-lignende greb med polstrede tommel-og fingregreb, optimeret for korrekt brug.
· Hurtig batteriopladning. En opladning på 30 sekunder giver dig en hel times brug - en opladning på 2 timer, giver dig 2 ugers brug!
· Batteri status indikator. Brugeren bliver ikke fanget.
· Bæretaske. Leveres med en tilpasset bæretaske til at huse din GT samt dens tilbehør i en attraktiv og bekvem, inklusic en USB modtager / oplader, håndledsmåtte til at sikre at din GT er sikker ved siden af din bærbare PC mens du taster, magnetisk holdestation hvor din GT kan fastgøres på ydersiden af din bærbare PC for at gøre det nemmere at tage fra møde til møde, rengøringsklud, brugervejledning og ekstra spidser til pennen.

Hente
· Gesture Technology Driver (optional) - Kun kompatibel med Windows 8, 8.1 or 10

Yderligere information

Operativsystem Windows 7,8 & 10. Android 4.4+. Mac OSX 10.4+. iOS 7+
Garanti 2 år