ZenlapNewtral 2 Mouse Trådløs

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
709,90 DKK

Hurtigt overblik

Newtral 2 er en ergonomisk mus med en 33° pronationsvinkel som giver en naturlig arbejdsstilling til dens bruger. Dens design og tilbehør (håndledsmåtter) hjælper til at forbedre forskellige hånd- og arbejdsstillinger under brug, en måde som hjælper til at forebygge arbejdsbelastende skader.

Kun til højrehåndsbrug.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.

* Skal udfyldes

709,90 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv


Beskrivelse

Med dens 33° pronationsvinkel, placerer den trådløse ergonomiske Newtral 2 mus håndfladen i en spændingsfri og neutral stilling mens at du komfortabelt benyttet musen. De 3 magnetiske sidestykker giver brugeren mulighed for at ændre arbejdsstilling under brug, og håndflade-og leddet er altid støttet og kontrollen er jævnligt fordelt mellem hånden, samt under-og overarmen. Håndleddet er ikke længere under stress hvilket eliminerer tryk på karpaltunellen, som oftest er forbundet med belastningsskader, som er et resultat fra gentagende og forlængede brug af mus samt vridninger. Den ergonomiske Newtral 2 trådløse mus giver også muligheden for at jurstere markørens følsomhed direkte på musen. Sidestykkerne eliminerer friktion mellem den femte finger og skrivebordets overflade, hvilket reducerer det spændte greb om musen som oftes resulterer i øm- og træthed i hånden.

Fordele
· Naturlig håndled-og underarms pronation. Den 33° pronationsvinkel på Newtral musen giver en mere naturlig arbejdsstilling for dit håndled og underarm.
· Reduceret håndledsspænding. Den bløde gel som er påført på sidestykkerne forøger dens bærevægt og reducerer trykket og spændingen på dit håndled.
· Reduceret håndgreb. Det skrå semi-knytnæve design giver mulighed for at aflaste hele håndens vægt på den for at give den maksimale kontrol til at bevæge musen. Behovet for at have grebet om musen som er en af årsagerne til træthed og spændinger i hånden, er drastisk reduceret.
· Forhindrer gnidninger mod skrivebordet. Ergo-Greb designet med aftagelige sidestykker sikrer at den femte finger og håndfladen ikke glider ned mod skrivebordet.
· Præcisionssporing. Præcisionsgrebet giver den mest omfattende fingerspidskontrol. Du går ikke med kompromis når du arbejder effektivt og komfortabelt med Newtral musen.
· Aftagelige og udskiftelige magnetiske sidestykker. De aftagelige sidestykker giver 3 forskellige arbejdsstillinger for at dække ethvert behov.

Yderligere information

Knapper 5 og et rullehjul
Markørtype optisk
Trådløs Ja
Markøropløsning 1000, 1500, 2000 DPI
Operativsystem Windows, Mac OS, Linux
Garanti 2 år