ZenlapMinicute EZmouse 5 Trådløs

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
709,90 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Den ergonomiske Minicute EZmouse 5 er designet til nemt at tilpasse sig den enkelte bruger og komfortabelt fremme en neutral holdning af både håndledet og underarmen. Minicute EZmouse 5 omfatter en aftagelig håndledsstøtte som forhindrer fingrene i at gnide mod skrivebordet. Det er indstillelig i opløsning (fra 500 til 2000 dpi) samt i vægt (ved blot at indsætte op til 4 mønter).

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.


BeskrivelseFordele
· Afslappende position. Dens ergonomiske form giver brugeren en behagelig stilling med både arm, håndled og hånd i deres naturlige, neutrale positioner, og eliminerer vridninger af underarmen.
· Aftagelig udvidet støtte til håndfladen. Dens unikke støtte til håndfladen forhindrer fingergnidning. Den er aftagelig således at den kan tilpasses ethvert skrivebord.
· Ergonomisk tommelfinger støtte. Den ergonomiske tommelfinger støte understøtter hele håndens vægt. Tommelfingerens knap befinder sig overnfor for at forhindre uønskede klik og fremme en afslappet håndstilling.
· Vægt justering. En unik sprække til mønter, tillader brugeren at øjeblikkeligt optimere musens vægt. Den kan bruges med op til 4 mønter af gennemsnitsstørrelse i de mest almindelige valutaer.
· Justerbar opløsning. Den optiske sensor kan justeres til 500, 1000, 1500 eller 2000 dpi til bedre optimering af brugerens foretrukne arbejdsvaner og arbejdsområdets konfiguration for at sikre optimal produktivitet.

Manual:
Hente

Instruktioner for Setting EZmusens Knapfunktioner
Hente

Software for Setting EZmusens Knapfunktioner
Hente

Yderligere information

Farve Sort
Knapper 4 + rullehjul
Mål 75x72x106mm
Markørtype Optisk
Trådløs Ja
Markøropløsning Adjustable 500-1000-1500-2000 dpi
Operativsystem Windows, Mac OS
Garanti 2 år