ZenlapHippus HandShoeMouse venstrehåndet med ledning

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
899,00 DKK

* Skal udfyldes

899,00 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Hippus HandShoeMouse er den eneste ergonomiske mus på markedet, som er blevet udviklet efter omfattende forskning på et Medicinsk Universitet og næsten to års forskning. Den er designet til at holde din arm og hånd i deres mest afslappede stilling, og tillader din hånd at hvile på musen, uden at løfte dine fingre. Denne seneste version tilføjer BlueRay Track laser pointer, hvilket giver større nøjagtighed end den tidligere optiske pointer version.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.

Venstre hånd kun.
Fås i tre størrelser.


Beskrivelse

HandShoeMouse ved Hippus er en ergonomisk mus, der kombinerer flot design med brugervenlighed. Det er blevet udviklet efter omfattende forskning af Erasmus University Hospital Rotterdam og næsten to års feltarbejde. Konceptet er at levere en god komfort og at undgå overdrevent greb af musen. Du behøver ikke at løfte fingrene for at forhindre utilsigtet tryk: formen giver mulighed for konstant hvile af hånden på musen, og HandShoeMouse lader din arm svæve uden nogen indsats. Dine hænder, arme, skuldre og nakke bliver i deres afslappede holdning. Med den præcise BlueRay Track laser pointer passer HandShoeMouse perfekt til din hånd og fås i tre størrelser.

Fordele
· Afslappet stilling af arm og hånd. Den raffinerede form af musen støtter hånden fuldt ud. Modsat til en konventionel computermus, som kræver kontinuerlige fingerløft, kræves der kun en mindre sammentrækning af musklerne for at operere Hippus's knapper og rullehjul. Det forhindrer overanstrengelse af armmuskler og reducerer samtidig smerter i nakke, skuldre, arme og hænder, samt risikoen for gentagne belastningsskader.
· Spændingsfri. Dens ergonomiske form er designet til at fjerne enhver indsats for at holde grebet, din hånd får ikke nogen spændinger og forbliver i sin naturlige position.
· Produktion af høj kvalitet. Musen er bygget til at holde, med kvalitetsmaterialer og et fantastisk finish.
· Let at bruge knapperne. Knapper er placeret i linje med fingrene, kun et mindre tryk kræves for at skifte. Desuden giver tommelfingeren-området på ​​HandShoeMouse en afslappet stilling og forhindrer overdreven brug af tommelfingeren.
· Tilpasset til din hånd. Tre størrelser er tilgængelige for at maksimere fordelene ved denne mus og opleve maksimal komfort. Du skal måle din hånd som beskrevet i føj til indkøbsvogn siden for at vælge din bedste form.
· Forhindrer gnidninger på skrivebordet. Din hånd og håndled er fuldt understøttet af musen, så der er ikke kontakt mellem hånden og skrivebordet.
· Laser nøjagtighed. HandShoeMouse er udstyret med BlueRay Track laser pointer, som vil virke på næsten alle overflader og tilbyder en høj nøjagtighed med en opløsning på 1000 dpi.

Brugermanual
· Vi inviterer dig til at downloade og læse instruktionerne først, før du bruger din HandShoeMouse.

Ergonomi
· 2010-09-15 - Conference of Hasselt, Belgium
Functions of some finger joints while handling the PC mouse, and their possible relevance for computer aided learning by K.J. van Zwieten and various Scholars in ingenuery from various europeans and russian'suniversities
« A statically and dynamically stabilised finger arch is needed to prevent complaints. » Hente

Yderligere information

Farve Sort
Knapper 2 + Rullestyring
Mål Small: 150 * 110 * 50 mm
Medium: 165 * 125 * 55 mm
Large: 185 * 140 * 60 mm
Markørtype BlueRay Track
Markøropløsning 1000 dpi
Operativsystem Windows, Mac & Linux
Programmering af knapper og specialfunktioner Windows, Mac & Linux
Garanti 2 år