ZenlapHE Mouse trådløs

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
558,00 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

HE Mouse med ledning er en mus med et vertikalt greb, som hjælper med at forhindre Repetitive Stress Injuries (RSI) som følge af overdreven brug af traditionel computer-tilbehør.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.

Trådløs. Kun højre hånd.Beskrivelse

HE Mouse Trådløs er en mus med vertikalt greb, som er velegnet til almindelig daglig brug, da det gør det muligt for hånden og håndleddet at placeres neutralt og på en afslappet måde, samtidig med at musen bruges komfortabelt. Dens gennemtænkte design giver optimal støtte til hånden og håndleddet. Alle de muskler, der strækker sig fra skuldrene til hånden, er tættest på deres anatomiske normalstilling takket være musen, idet der tages hensyn til den mindst mulige spænding i muskler, sener og led. Det vertikale greb tvinger dig også til at bruge din arm under arbejdsprocessen i stedet for håndleddet alene, hvilket bidrager væsentligt til behandling og forebyggelse af RSI. Det specialiserede design og nøje udvalgte materialer gør at musen føles behagelig i din hånd, samtidig med at den forbedrer kvaliteten af din oplevelse ved brug af en mus. Kun 140 gram.

Ergonomi
· 2006-07-07 - National Taiwan University
The effect on forearm and shoulder muscle activity in using different slanted computer mice by Han-Ming Chen, Chun-Tong Leung, Department of Mechanical Engineering,Taipei 106, Taiwan
« Working with mice which have suitable slanted angles provides users more neutral hand positions, so forearm and
shoulder muscle activity and the risk of musculoskeletal disorders will reduce. »
Hente

Manual:
Hente

Drivers
Windows:
Hente
iOS:
Hente

Yderligere information

Farve Sort
Knapper 5 + Rullestyring
Mål 106 * 83 * 75 mm
Markørtype Laser
Trådløs Ja 2,4GHz
Markøropløsning 800-1200-2100-3400 dpi
Operativsystem Windows, Mac OS, Unix, Linux
Garanti 2 år