ZenlapForearm Support Comfort Dual

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
820,00 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Underarm Komfort Støtteren Dual er designet til at forbedre arbejdsindstillingerne og den generelle trivsel på arbejdspladsen. Den sigter mod at være fuldt justerbar mod sin bruger ved at optimere sin position, ogfjerne muskelspændinger i både nakke, skuldre og underarme. Underarm Komfort Støtteren Dual består af to forskellige moduler der kan adskilles fra 0 til 13 cm, så den passer til enhver type morfologi samt underarmenes placering. Takket være sin form, placerer den brugeren i centrum af støtten, tættere på arbejdsstationen. Underarmene er fuldt hvilede på støtteoverfladen, de bliver ikke længere støttet af skuldermusklerne, hvilket muliggør en bedre kropsholdning og forbedrer brugervenligheden af de forskellige kontorværktøjer (såsom tastaturer, mus) i en neutral siddestilling. Den vedtagne position vil intuitivt placere kroppen på ryglænet af sædet, hvor nakke og skuldre naturligt vil blive tilpasset i en afslappende og behagelig position.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.Beskrivelse

Brugen af Underarm Komfort Støtteren Dual giver en forbedret arbejdsstilling. Den tillader kroppen at blive placeret og centreret foran arbejdsstationen på niveau med de daglige arbejdsredskaber. Underarmenes vægt ligger komplet på støtten, og skulder og nakke muskler er ikke længere tynget af armenes vægt, og er derfor fuldt ud frigived. Takket være dens 25mm tykkelse og skum overflade, er armbevægelser på overfladen mere flydende og behagelige, når du bruger tastaturet og musen.

Fordele
• Design. Underarm Komfort Støtteren Dual var designet til at forbedre arbejdsstillingen og den generelle trivsel på arbejdspladsen ved at placere brugeren i dens centrum.
• Seperation af Moduler. De to moduler kan sepereres fra 0 til 13 cm således at de kan tilpasses enhver type morfologi og placering af underarmene
• Position. Takket være dens tykkelse på 25mm og dens form som følger din krops kontur, placerer den brugeren tæt på skrivebordet og hverdagens værktøjer, hvilket reducerer og optimerer de forskellige armbevægeler. Den hjælper også med at reducere muskelspændinger i nakken, skuldrene og ryggen.
• Komfort til underarmene. Underarmene forbliver i en komfortabel flad position i skrivebords-niveau som giver dem kontakt med den bløde overflade.
• Tilpasset til dit skrivebord. Fastgørelserne er store nok til at kunne blive tilpasset ethvert skrivebord og derved holde Underarm Komfort StøtterenDual stabil og fast ved hvilket som helst type skrivebord.

Manual
Monteringsvejledning: Hente


Yderligere information

Farve Sort
Mål 340x230x25 per module
Garanti 2 år