ZenlapEvoluent VerticalMouse C Højrehåndet

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
949,90 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Evoluent VerticalMouse C er den nye generation af Evoluent Vertical Mouse 4. Designet på C generationen giver et edre design og greb med de samme ergonomiske fordele som den 4. generation (Evoluent Vertical Mouse 4). C modellen leverer bedre støtte til hånden med en større hvileplads til tommelfingeren samt forbedrede og større knapper som gør det lettere at klikke. På musens nedre hjørne, støtter en stor underflade din sidste finger, hvilket forhindrer den i at gnide mod skrivebordet. Evoluent musen holder din arm justeret i en naturlig håndtryksposition, og forhindrer snoningen af radius og ulna samt tryk på håndleddet, som sædvanligvis kommer fra brug af vandrette, standard mus.

Kabelbaseret. Kun til højrehåndsbrug.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.


Beskrivelse

Evoluent VerticalMouse C leverer en naturlig håndled-og underarmsposition ved at forøge produktiviteten og komforten. Den forbedrer en stor del af hverdagens gentagende opgaver og handlinger, især dem, som finder sted på tastaturet ("kopier, indsæt..." direkte på musen for de mest optimerende håndpositioner, bevægelser og arbejdsstillinger. På denne måde minimeres unødvendige håndbevægelser mellem musen og tastaturet, hvilket formindsker chancen for belastningsskader som oftest kommer fra disse begævelser. Takket være hastighedsknappen bag musens hjul, kan hastigheden på markøren ændres nemt og bekvemmeligt, fra 800 til 2600 dpi uden at ændre positionen på din hånd. Evoluent VerticalMouse C tilbyder vertikalitet, en position som optimerer arbejdsstillingen, produktiviteten og komforten.

Fordele
· Eliminerer vridning af armen. Musens form støtter din hånd i en hel lodret håndtryksposition som eliminerer vridning af underarmen.
· Nydesignet form. Musen giver et bedre greb og en bedre og større støtte til tommelfingeren samt større knapper for en mere bekvemmelig brug.
· Knapperne er nemme at bruge. Alle 5 knapper er nemme at bruge uden fingervridning; let klikbare, men stadig faste nok til at undgå utilsigtet aktivering.
· Passer til forskellige håndstørrelser. Den unikke form passer til hænder op til 178mm lang (Distancen mellem håndledet til langefingerens tip)
· Forhindrer gnidning mod skrivebordet. En støtte på det nederste hjørne forhindrer lillefingeren i at gnide mod skrivebordet.
· Justerbar sensor. Hastighedskontroller på siden giver bekvemmelige justeringer uden at du behver at slippe grebet fra musen. LED lysene på toppen indikerer den valgte markørhastighed.
· Programmerbare knapper. Hver af de 5 knapper er programmerbare med forskellige funktioner for seperate applikationer. Den samme knap kan for eksempel være et "Dobbelt Klik" i en applikation, samtidig med at den er "Ctrl" i en anden. Softwaren som leveres med musen indkluderer også flere funktioner, såsom Hastighedsskift - skift mellem op til 3 markørhastighedsindstillinger med en tastaturgenvej eller med museknappen; eller Autoklik - udfør automatisk et enkelt- eller dobbelt klik ved at pause markøren. Justerbar tidsforsinkelse for aktivering.

Drivers Hente
· Evoluent Mouse Manager v5.61 - VerticalMouse 3, 4, and C - Windows XP, 7, 8, 10
·
Mac OS X - v.1.0.10 for OS X 10.6 &+
· Mac OS X - v.1.0.10 for OS X 10.5

Ergonomi
· 2006-07-07 - National Taiwan University
The effect on forearm and shoulder muscle activity in using different slanted computer mice by Han-Ming Chen, Chun-Tong Leung, Department of Mechanical Engineering,Taipei 106, Taiwan
« Working with mice which have suitable slanted angles provides users more neutral hand positions, so forearm and
shoulder muscle activity and the risk of musculoskeletal disorders will reduce. »
Hente

Yderligere information

Knapper 5 og et rullehjul
Markøropløsning Adjustable from 800 to 2600 dpi
Operativsystem Windows, Mac OS, Linux
Garanti 2 år