ZenlapErgorest Forearm Support

PDF
Tip en ven
Stil et spørgsmål om dette produkt
618,90 DKK

* Skal udfyldes

618,90 DKK
Add Items to Cart Læg i kurv

Hurtigt overblik

Ergorest Forearm Support er designet til komfortabelt at understøtte din underarm og undgå spændinger og træthed i armen, nakken og skulderen under en hel arbejdsdag. Det er både robust og meget følsom over for alle bevægelser i din arm. Forearm Support er let at tilpasse til din krop og skrivebord takket være de to tilgængelige armlængder, to puder og klemmestørrelser.

100% tilbagebetalingsgaranti i 60 dage.
Hurtig levering.
2 års garanti.

Kun højre hånd.


Beskrivelse

Ergorest Forearm Support tilbyder udsøgt komfort og støtte samtidig med at sikre præcise bevægelser. Det understøtter dine underarmene for at lindre spændinger og træthed i arme, skuldre og nakke. Den er justerbar i højden med en længde på 75 mm og er fremstillet af lette og robuste materialer af den fineste kvalitet. Det øverste hængsel kan dreje 360 grader for at følge alle bevægelser. Den tilpasser sig din krop med to tilgængelige armlængder og to pudestørrelser, som du kan vælge imellem.

Fordele
· Fuldt leddelt støtte. Ergorest Forearm Support har 3 led til at følge din arm i alle bevægelser med lethed.
· Komfortabel. Dens højde er justerbar, med en længde på 75 mm for at holde din arm i den ønskede højde. Underarmen hviler på puden og bevæger sig uden besvær takket være leddene.
· Skræddersyet til dine behov. Vælg en standard eller lang arm afhængig af din størrelse, men også mellem en standard eller lang pude afhængig af den støtte, du ønsker.
· Ingen kontakt til kanten af skrivebordet. Dine underarme hviler på puden og gnider ikke mod skrivebordet. Det opretholdes i en forudindstillet højde og hviler på en behagelig overflade.
· Tilpasset til dit skrivebord. Vælg mellem en standard eller lang klemme afhængig af tykkelsen på dit skrivebord. Det holder din Ergorest Forearm Support fast til dit skrivebord uden at beskadige den.
· Sammensætning. Materialerne er udvalgt for deres lethed og holdbarhed. Fremstillingen og efterbehandlingen er af den fineste kvalitet.

Yderligere information

Farve Sort
Garanti 2 år